Morning Sickness!


There’s something about this sickness when we got pregnant.

All the women in the world experienced some things that exist during pregnancy. But most who experience morning sickness this morning ..

Unfortunately, I do not like it. More precisely be felt on the afternoon before sunset.

    

Looks like there is something uncomfortable about this chest, wanting to throw up, want to sleep alone, wanting a break, want to go for a walk, want to stay inside the room, all of these feelings seemed mixed.

Beautiful feel beautiful when it felt wonderful, sometimes we can not do the usual things in the pregnancy. Sometimes it feels good, sometimes it feels like to hurt so .. depending on what the fetus carried the day.

It feels all wrong, want to play the computer a little while already feeling sick, want to play what feels like a vacuum. Sometimes when I have just moved to the street, malesnya ketulungan ga. Yet there must be a dateline that day, had told the same friend in arms plausible reason for the day to be replaced by him. Luckily got a good friend.

15 Comments on “Morning Sickness!

  1. Haduu.. ternyata berat juga ya membawa makhluk kecil di dalam perut. Nah kalo mual gitu obatnya gmn mbak?

  2. Yah namanya juga ada barang asing diperut,
    Kadang kita juga kalo ada sesuatu yang aneh diperut kan rasanya sakit..
    Obatnya cuma tidur, kalo udah kebangetan baru deh minum obat..
    Tapi saya sendiri takut banyak minum obat, katanya seh ga bagus..

  3. Ibu pro, pakabar?
    Jarang ketemu di produksi kok muncul di blog yah?
    Lagi pregnant neh ceritanya?

  4. say, diriku koq blom mual2 ya?
    btw, maaf ya bukannya kmaren itu nggak ngundang2
    pdhl gue bikin undangan terbuka di blog ma di blogfam
    tp mungkin pas lo blom sempet baca
    tp jgn marah ya nadd….

    btw, congrats ya
    jaga kesehatan ya nad 🙂

  5. wah lagi hamil neh… selamat atuh, bu.. vi3 sih masih menunggu euy.. udah ampir 2 tahun neh.. 😀

  6. Heh bu, selamat ya.
    ga usah bingung lah, kok gitu aja bingung
    nanti kalo sudah keluar, kabarin gw.
    gue pasti datang.

  7. nikmati aja ya say…karna banyak wanita yang ngiri pengen ngalamin kek elu itu hiks…lah kok jadi gw yg ngiri hihihihihi…gw kapan yaaaaa

  8. wakakakak…baca komentar dahlia serasa udah pernah hamil aja. eh udah pernah yah 😛
    kalau kata orang santai aja, kita yang ngalamin mana bisa santai yah 😀
    tapi yah resiko hamil memang begitu, namanya juga ada perubahan dalam tubuh.
    Yang penting jaga kesehatan, jangan sampai mual dan muntah2 terus sepanjang kehamilan karena beresiko juga.

  9. Sabar ya bu,
    Mungkin itu jalan satu-satunya yang terbaik
    Untuk membenci seseorang itu tdk mudah
    Untuk menyayangi seseorang itu juga tdk easy
    Gw speechless harus ksh tw apa
    Yg pasti gw tdk sangka dia kayak gitu

  10. selamat ya say utk kehamilannya. banyak istirahat dan jangan sampe stress. sun chayank buat dede yang di perut ya *mwuuuuuuuuuah*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: